B3 har et uvanlig navn, men forunderlig nok så passer det på henne. Kanskje fordi vi har kjent henne siden hun kom inn til oss som kattunge sammen med mor og tre andre søsken? Vi gav søsknene navnene B1, B2, B3 og B4 og moren het selvfølgelig Bemor.
B3 ble omplassert sammen en annen katt fra oss, men dessverre kom hun tilbake pga uforutsette omstendigheter i livet til den nye familien. Da hadde B3 rukket og blitt en voksne dame med sine særegenheter. Blant annet er hun litt på den sjenerte siden, men hun tar det igjen ved å være utrolig sjarmerende når man blir kjent med henne. Så sjarmerende at fosterhjemmene som har hatt henne, har store problemer med å levere henne fra seg.
B3 liker andre katter, hvis de er på den forsiktige siden. Vi tror ikke hun vil trives med små barn da de blir for uforutsigbare til henne. Men har dere kommet over den verste småbarnsalderen og har trygge uteområder tror vi B3 kan være et kjærkommet tillegg til familien. Vi har dessverre ingen kjennskap til hvordan B3 forholder seg til hund.
B3 elsker kos og oppmerksomhet, hun kommer gjerne å legger seg oppå deg når det skal hviles middag eller man skal sove for natten. Hun har lært seg enkle triks som å hoppe opp på en påle for å få godbit. Hun vil trenge litt ekstra tid til å venne seg til et nytt hjem og kanskje litt ekstra tid og oppfølging når hun skal være ute. Hun kan nok være med på turer og i bilen, selv om dette nok ikke er favorittsysselen hennes. Vi anbefaler at hun blir holdt inne ved turer, som på for eksempel hytten. På et evt kattepensjonat er det viktig at hun gis anledning til å gjemme seg litt unna i en hule og at personalet kan ta seg tid til å få kontakt med henne. Mye er gjort bare man koser med henne. Kos er viktig syns både B3 og vi.
Share