Hansine og Hans Jørgen kom til oss sammen søsknene sine. De er to herlige gråpuser som vi så gjerne skulle sett hadde fått et felles hjem. Fosterhjemmet er veldig begeistret for de to og håper de snart får seg det gode hjemmet de fortjener.

Dette er noe av det det fosterhjemmet kan fortelle om pusene:
De er begge kosete puser, noe mer avhengig av oss når de er alene enn når de er sammen selvfølgelig. Men de kommer for å få kos uansett om de har hverandre. Jeg tror Hansine er den som lider mest av å være uten broren, men det kan være fordi det var henne vi hadde først og fikk muligheten til å se alene. Hans Jørgen elsker å bli klappet på magen, mens Hansine synes det er kjempegodt å bli klødd i nakken og på hodet. Hans Jørgen er pusen som er mest rolig, og kanskje litt klønete av seg. Han kan ligge og sove i vinduskarmen, men plutselig falle ned.

Hansine er det mer fart i (selv om også hun liker å ligge utstrakt mesteparten av dagen), og den som styrer leken. Selv om begge springer etter lekene, er det hun som er kjappest. Når de lekesloss har hun ofte overtaket selv om hun er mindre, og er også oftest den som angriper. Hans Jørgen kan av og til synes hun blir litt innpåsliten og gå sin vei. Men han er på ingen måte tilbakeholden i leken når han er i det rette humøret, leiligheten blir brukt til det fulle når de springer rundt. Pyntegjenstander kan med fordel gjemmes unna, da de ikke alltid er så nøye på hva de smeller inn i.

buy online essay
Når de sover, kan alt benyttes som soveplass. Av og til i eller ved siden av sofaen for å være i nærheten av oss, men like ofte på egne steder som vinduskarmen eller kattestativet. De kommer også ofte springende når badromsdøra åpnes, for det er kjempekjekt å få ligge der inne på varmekablene.

Hansine en litt skeptisk pus. Men da hun kom til oss, tok det ikke så veldig lang tid før hun både tok imot klapp og kom frivillig opp i sofaen. Vi ser fremdeles at hun springer litt unna og er skvetten, men vi tror det er bare hennes måte å være litt forsiktig på. Vi snakker mye med henne for at hun skal føle seg trygg og at vi ikke skal komme overraskende på, og det går litt i bølgedaler på hvor nervøs hun er. Hun stoler på oss, og tar imot klapp og kos. Vil egentlig ikke si hun er så veldig nervøs lenger, men med tanke på hvor lenge hun har vært her er hun kanskje litt skvetten. Kanskje ikke en pus som passer i et hjem med småbarn, men hun elsker å leke så større barn kan være bra for henne, eller et hjem med gode utemuligheter så hun kan ut og jakte. Om de ikke omplasseres sammen, tror jeg Hans Jørgen kan passe med hvem som helst. Han er rolig og venner seg til alt, ikke særlig redd, men nysgjerrig og kontaktsøkende.

Vi håper at noen kunne gitt disse to et felles hjem. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å få mer informasjon eller hilse på de to sjarmerende kattene. E- post: katter@fodtrondheim.no Tlf. 482 78055

765qwerty765
Share